Can Magí

CASAMENTS

Som conscients de la importància que té el dia del vostre casament, i és per això que el vivim pràcticament com si fos el nostre. Volem que us enamorem, que feu d’aquesta casa la vostra, i que la història que us ha unit s’uneixi amb la d’aquestes parets.

La nostra finalitat és ajudar-vos a anar un pas més enllà, personalitzant cada racó, assessorant-vos en l’elecció del menú idoni, i acompanyant-vos al llarg de tot el camí estant accessibles sempre que ho necessiteu.

 

BANQUET DE CASAMENT

Z+Banquete+de+boda.jpg

Som perfeccionistes en tot el que ens demaneu i busquem sempre superar les expectatives inicials. Al cap i a la fi, la màgia es troba en aconseguir que tot sigui tal i com us ho havíeu imaginat, o millor. Podem assegurar-vos que serà una experiència inoblidable, i que la gaudirem junts. 

Des d’un aperitiu extens als jardins, fins el banquet sota la llum de les estrelles del Saló de Cristall, i la festa que més endavant omplirà el Celler. Al llarg del dia tindreu l’oportunitat de canviar d’escenaris segons el moment. 

CEREMÒNIA CIVIL

Z+Ceremonia+Civil.jpg

Els jardins de Can Magí ofereixen un entorn ideal per celebrar la vostra cerimònia civil. El to i el format que voleu donar-li dependrà completament de vosaltres. Nosaltres ens preocuparem de donar la millor benvinguda als vostres convidats i d’assegurar que aquest moment del dia, probablement un dels més emotius, transcorri amb tota naturalitat i sense errors. 

EL DIA DEL VOSTRA CASAMENT COMENÇA DES DE L’INSTANT EN QUE EN DONEU LA CONFIANÇA PER CELEBRAR-LO AMB NOSALTRES