Can Magí

els nostres espais

La masia de Can Magí ofereix un entorn idoni per qualsevol esdeveniment corporatiu o particular.

 
Foto+general+3.jpg
 

A Can Magí posem a la vostra disposició diversos espais on es poden portar a terme totes i cada una de les idees que pugueu tenir. El nostre equip sempre us animarà a anar un pas més enllà, a atrevir-vos amb nous formats i a apostar per totes les formes i colors, recomanant-vos sempre la millor manera de treure partit a cada situació. La personalització de cada esdeveniment és per nosaltres un exercici que requereix imaginació, passió i esforç, i és per això que gaudim acompanyant-vos durant tot el camí. 

Actualment, la masia forma part de l’Inventari de Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, pel qual conserva gran part de l’estructura i l’estil modernista original. La façana principal està orientada al sud, mirant al Tibidabo, i tota la finca està rodejada per 4.000 m2 de gespa i arbres centenaris. 

 
 
1.%2BSal%25C3%25B3n%2Bde%2BCristal.jpg

el SALÓ DE CRISTALl

L’antic jardí privat de la casa s’ha convertit en un fantàstic saló, rodejat de murs de pedra i pavimentat amb marbre de Carrara. 

El Saló de Cristall és el cor de Can Magí i destaca per la seva amplitud i lluminositat. La gran claraboia transparent que fa de sostre oferirà als vostres convidats unes vistes privilegiades dels arbres majestuosos que rodegen la casa. 

Un espai sense columnes, que us permetrà portar a terme tot tipus de muntatges i formats sense perdre visibilitat de cap punt del saló. 

Aperitivo+Celler.jpg

EL CELLER

El Celler i el Saló de Cristall es troben connectats al mateix nivell, separats per una porta corredora, permetent als vostres convidats traslladar-se del banquet a la festa en un sol pas. 

Aquesta antiga bodega modernista que en els seus orígens va servir d’espai per fermentar el vi, s’ha reinventat en els últims anys en aquest original entorn ple de curiositats i elements decoratius únics, coronats per fusta i ceràmica. 

El Celler presenta un estil més aviat rústic, en contraposició al Saló de Cristall, i destaca per les seves grans vidrieres que donen accés a les botes de vi. En dies de pluja, aquest és el lloc ideal per traslladar-hi l’aperitiu o la recepció dels vostres convidats.   

3.%2BLos%2Bjardines.jpg

els jardins

Can Magí compta amb un terreny exterior de més de 4.000m2 de gespa i arbres centenaris on podeu gaudir d’un marc tranquil per la vostra celebració. 

De la façana principal de la casa hi pengen unes garlandes de llums que permeten il·luminar tota aquesta zona del jardí al pondre’s el sol. Cada arbre compta també amb il·luminació pròpia, oferint una imatge veritablement acollidora al llarg del vostre aperitiu o recepció. 

 
4.+El+Patio+de+los+Naranjos.jpg

el pati dels tarongers

Aquest singular pati presenta un passeig amb olor d’azahar que conduirà als vostres convidats des dels jardins fins el Saló de Cristall. No importa a quina època de l’any ens trobem, els tarongers sobreviuen totes les estacions, oferint en tot moment una entrada càlida i acollidora al saló.

5.+Interiores+de+la+casa.jpg

L’INTERIOR DE LA CASA

A l’interior de la casa podem trobar diferents sales i espais polivalents, disponibles durant l’esdeveniment per qualsevol ús que vulgueu donar-los-hi. Un lloc que conserva les pintures i l’estil original de la casa, propi de l’època Modernista.  

6.+El+entorno.jpg

L’entorn

Can Magí es troba a l’entrada de Sant Cugat, al peu de la carretera, per la qual cosa s’hi pot accedir en cotxe o autobús sense cap tipus d’inconvenient. A l’interior, la finca compta amb pàrquing privat amb capacitat per 80 cotxes.