Can Magí
Aro Ha_0986.jpg

La història de la masia

Can Magí és una masia dedicada a la celebració d’esdeveniments situada a Sant Cugat del Vallés, a la província de Barcelona. La multitud d’espais que proposa, amb exteriors i interiors perfectament condicionats, permet adaptar-se a infinitat de posades en escena.

 
 

l’Equip

L’any 2015, Càtering Sensacions va assumir la gestió de la masia Can Magí amb la intenció de seguir creixent i de poder oferir uns espais que ens permetessin acollir tot tipus d’esdeveniments. Avui dia, Can Magí és la nostre segona casa. Rodejats d’un entorn privilegiat, treballem a diari en equip per donar el millor de nosaltres mateixos. 

A Can Magí fugim de la lletra petita i cuidem la nostra integritat. Totes les sorpreses que puguem donar-vos seran sempre grates. El nostre equip compta amb una llarga trajectòria en el sector dels esdeveniments. Fa anys que molts de nosaltres ens coneixem, inclús abans de formar junts aquest projecte. L’afecte i la confiança que es respira dia a dia de portes endins es traslladen a cada esdeveniment i es veuen reflectides tant en el valor que donem a les relacions personals com en el resultat de tots les nostres projectes. 

Cada persona que entra per la porta de Can Magí, aporta un granet més de sorra a la nostra gran família.