Can Magí

Què ens defineix

 

CUINA PRÒPIA 

A Can Magí comptem amb cuina pròpia, per la qual cosa tots els nostres plats són cuinats i preparats al moment al dia de l’esdeveniment. 

EXCLUSIVITAT

El dia de l’esdeveniment, dispossareu de tots els espais de Can Magí en exclusivitat per vosaltres. Mai celebrem dos esdeveniment el mateix dia. 

INTERIORS I EXTERIORS

A Can Magí celebrem esdeveniments al llarg de tot l’any. Tots els nostres espais estan ben condicionats per respondre davant de qualsevol condició climàtica. El clima és la única cosa que mai podrem controlar, però estem preparats. 

PROVEÏDORS

Per afavorir a la personalització de cada esdeveniment, no treballem en exclusiva amb cap proveïdor. No obstant, estarem encantats de recomanar-vos aquells que ja són com de la casa.

ACCÉS

L’accés als jardins es realitza per una rampa. La resta dels espais es troben al mateix nivell, per tant tots els accessos estan habilitats per persones que van en cadira de rodes. 

REQUISITS MÍNIMS

Tenint en compte l’anterior i donada la capacitat dels nostres espais, requerim un mínim de 120 convidats. Consulteu en cas de ser menys.

UN ESPAI AMB HISTÒRIA

La finca va ser construïda l’any 1878 i va ser inicialment concebuda com una casa de estiueig, tot i que també es va destinar un espai a l’explotació agrícola de les vinyes. En el seu dia, Can Magí va ser especialment reconeguda per les seves bodegues. 

El seu propietari, el Dr. Ragull, membre de la burgesia catalana de Barcelona, va encarregar la construcció al mestre d’obres Calixto Freixa i Pla. El dibuix del projecte original mostra la voluntat de sintetitzar el volum clàssic de la típica masia de la plana del Vallés amb la casa d’estiueig burgesa, tot i que, quan es va iniciar la construcció, es van introduir varies modificacions i l’edifici va perdre el regust neoclàssic inicial, situant-se obertament en el modernisme. L’alternança en l’ús del maó i la pedra confereix a tot l’edifici un singular efecte cromàtic.